miercuri, 17 iunie 2009

revista "doamna grasă" (nr. 2)

Doamna Grasă e revista Facultăţii de Litere din Bucureşti. Primul număr, despre grafie şi pornografie, îl găsiţi aici. Mai jos este cel de-al doilea număr, cu articole despre realism şi suprarealism. În paginile 10-11 Doamna Grasă interpretează vise, iar în paginile 14-15 găsiţi Gala de Suprabox pentru Centura de aer cu diamante, în care se confruntă realismul şi suprarealismul. Impresii înainte de meci au Urmuzz, Elena Vlădăreanu, V. Leac, Dumitru Bădiţa şi Nora Iuga, iar relatarea meciului este făcută de Şerban Foarţă. Nu rataţi nici recenziile de carte şi film şi aruncaţi-vă un ochi şi pe horoscopul deasuprarealist. Lectură plăcută!


Bookmark and Share

6 comentarii:

Anonim spunea...

Mie revista asta mi se pare o porcarioara,o initiativa amatoriceasca si atat, un fel de nimica. Sunt sigura ca o sa aiba o viata la fel de scurta ca si cea a tuturor celorlalte revistute ale facultatii de Litere. E pur si simplu ca o "revista a liceului". Mai bine ai fi promovat revista Texte

Anonim spunea...

pe cand posturi noi? :)

Anonim spunea...

de ce e in standby de atata vreme blogul tau? sunt convinsa ca nu sunt singura care simte lipsa postarilor tale.

Adrian Haidu spunea...

Mai bine promovai revista Boema din Galati.

EVE spunea...

Mai multă inițiativă din partea studenților aș spune.M-ar bucura dacă ați arunca o privire și pe blogul meu ...chiar am nevoie de câteva sugestii în eventualitatea în care timpul vă permite evident:)

cristi cotarcea spunea...

Mai bine promovam revista Licurici.

EVE, sugestii pentru ce?